ДГ №170 "Пчелица"
Детска градина в град София, район Надежда

Поздравление

Мили деца, учители, родители!

Идва време да изпратим старата година и да влезнем в Новата.

С настъпването на Новата година идва усещането и мечтата за ново начало за всеки от нас, иска ни се тревогите, грижите и трудностите да останат далеч назад в отминаващата година.

Отброявайки последните часове на старата година, ще поспра за миг…, за да благодаря …

Благодаря на всички Вас родители, които ежедневно ни подкрепяте и сътрудничите. Благодаря Ви за търпението и доверието!

Благодаря на всички Вас учители и служители, които ежедневно отдавате своята любов на децата, дарявайки ги с много нежност! Благодаря Ви за всеотдайността и професионализма!

Благодаря на всички Вас, скъпи деца, за радостта и одухотворението, с които ни зареждате всеки ден!

Нека в навечерието на Новата година погледнем напред и се опитаме да видим онова, което не успяхме да видим в старата; да съхраним онова, което успяхме да изградим; да дарим онова, което ни е в повече!

Нека Новата 2021 година да Ви дари с всичко онова, което 2020-та не успя!

Нека през новата 2021 година здраве най-много за всеки да има. Радост, самочувствие и щастливи искри да струят от вашите очи. Много обич, добрина и сила, за да може с лекота да превземате света! Както безброй звездици светят на небето, така и безброй усмивки на децата по лицето. Смях, веселие, незабравими игри и много сбъднати детски мечти! Както е в новогодишната нощ, весело, бляскаво и в разкош, така да е през цялата година празнично и настроение да има. Нека има искреност и взаимност в семейството, между приятелите и всички нас.

Нека Новата 2021 година влезе в домовете Ви с надежда и любов, да Ви донесе радостни грижи и добро за душата!

Нека се смеят децата ни и слънцето да огрява винаги лицата ни. Да даряваме обич и подкрепа! Да следваме мечтите си и да ги претворяваме в красива реалност! С вяра да побеждаваме предизвикателствата и делата ни да бъдат благословенни!

МИРНА И ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА!

 

ВЕНЕТА КОВАЧКА,

Директор ДГ 170

Прикачени документи

images.jpg